fredag 15. juli 2016

New York dag 3

Nok en dag spekket med opplevelser!

Vi startet dagen fra Grand Central Station da vi hadde lyst til å se mer av togstasjonen. Vi bodde like ved, så det var en kort tur ned dit.

Frokosten var vel ikke noe høydare, men de serverte den beste kaffen (Cappuchino) jeg har fått så langt. Vi stakk innom Apple butikken der, den lå veldig fint til!

Grand Central Station 

I dag hadde vi avtalt med Ronny og Kasper at vi skulle dra på båttur og se på Frihetsgudinnen. Da vi traff dem, hadde Ronny truffet en "kamerat" med et godt tilbud på båttur. Vi slo til på dette tilbudet, og etterhvert ble vi riktig så godt kjent med vår 53 årige "venn" fra Puerto Rico. Han hadde 9 jenter kunne han fortelle, ga aldri opp å gå en gutt liksom.

Dagen viste seg å bli veldig varm, så de passet bra med en dag på bøljan blå. Vi fikk sett både Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnen og Manhatten Skyline. Utrolig flott alt sammen! Det er jo bare så superkjente landemerker at det er noe spesielt å se det live.

 Fotograferer en fotograf


Manhattan Skyline


Damen over alle damer

Etter båtturen så vi litt av Wall Street før vi dro tilbake til Times Square igjen. Ronny og Kasper visste nemlig om en god burgerrestaurant de hadde vært på før. Og du verden så bra det var! 

Også denne kvelden møttes vi til middag, vi endte opp på en enkel italiensk restaurant med helt grei mat.  Planen var å drikke kaffe et annet sted, men det måtte vi bare gi opp. Ingen kaffe å få tak i så sent. Vi surret litt rundt på Rockefeller Center området, før vi tuslet hjem. Vi sa hadet til Ronny og Kasper da de skulle hjem til Norge dagen etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar