torsdag 14. juli 2016

New York City - dag 1

Etter bare én dag i New York, sitter vi igjen proppfull av inntrykk!

Dagen startet dyrt for å si det sånn. Nærmere en tusenlapp måtte vi ut med for en frokost. I tillegg er det jo tips på rundt 20%, og dette var de veldig nøye med å presisere at de ville ha i cash.

Deretter gikk turen til Rockefeller Center. Vi så litt på "gulldama" før vi suste opp i 74 etasje eller hva det nå var. Fort gikk det hvertfall! Og for en utsikt! Det er vel noe av det sjukeste jeg har sett av utsikter. Det var altså så amazing og awesome på én gang!
Etter dette hadde vi en morsom lunsj på five guys. Five Guys er rett og slett en hamburgersjappe med gode hamburgere, gode fries og mye liv og røre. Vi ble sittende og glane vi altså.

For å få enda litt mer liv og røre, dro vi bort til Times Square - og det fikk vi! (Enda mer liv og røre). Jiiises, så mye blinkende greier og folk og jeg vet ikke hva. Da var det gull å sitte i den røde trappa og fordøye litt inntrykk.

Et av Fredrik største ønsker på hans "what to do in NYC" var kontoret til Casey Neistat. Og hvem er Casey Neistat spør du da. Sjekk fyren på You Tube. 3,5 mill subscribers. deriblant to stk Langbraaten. Kontoret hans ligger langt sør på Manhatten så vi tok T-banen. Fredrik synes det var stas bare å være i området (Casey har filmet mye herfra), og det å se ham live, er vel litt uoppnåelig.

Vi trasket opp Broadway til vi kom til Ground Zero i 9/11 minnesmerke. Et stort og flott minnesmerke (eller to er vel riktigere å si) som gjorde inntrykk.

Kveldens middag ble inntatt på Vezzo, en veldig hyggelig italiensk restaurant ikke så langt fra der vi bodde. Vi tok Uber hjem. Et definitivt høydepunkt for Fredrik. Han fikk sitte i forsetet og koste seg big time. En fornøyelse bare å se på han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar