lørdag 16. juli 2016

Dag 5 - going to Tampa

Dag 5 var en reisedag, vi skulle nemlig videre til Astrid i Florida. Vi dro fra La Guardia og det gikk kjempegreit. Rundt 2,5 timer senere var vi på plass i Tampa.

Stor stas å se Astrid igjen! Vi var jo så mye sammen da vi var barn selvom vi bodde på hvert vårt kontinent. Da Astrid var 16 år, hadde hun feiret halvparten av bursdagene sine i Norge, og vi hadde vært hos dem 5 ganger. Og det beste av alt- hun snakker flytende norsk, selv om hun aldri har bodd i Norge. Det synes jeg er ganske imponerende. Hun svitsjet rett over til norsk da vi kom.

Vi visste at Astrid og Scott hadde flyttet siden sist, men vi visste ikke så mye mer enn det. Det viste seg å være et aldeles nydelig sted, rett ved sjøen med egen brygge og greier. Swimmingpool in the garden og biljardbord i stuen. Kan vel ikke bli bedre?

Jo, det kan det. I hagen vokser det ananas, lime, sitron, chili og noe mere greier jeg ikke husker navnet på. Og ikke nok med det, en eksotisk fugl (eksotisk for oss hvertfall) vaker rundt i hagen her hele tiden.Stor stas dette altså! Og Scott lager sjukt god middag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar