lørdag 23. juli 2016

Honeymoon Island State Park

Har dere hørt noe så nydelig? Bare navnet er nydelig og her for noen dager siden, var det akkurat dit vi dro. Det tok vel ca 30 minutter å kjøre. Vi havnet da på en fantastisk strand, den er visst ratet på Trip Advisor som topp topp. Og det var den. En helt nydelig strand rett og slett. Vi var der en ukedag så det var lite folk. Sola steker jo så man må ha muligheten til å sitte i skyggen.

Sjekk bare her:
Som sin liten bonus, tasset det en skilpadde rundt omtrent der vi parkerte bilen. Ække vant til sånn hjemme hos oss.Det var to flagg på stranden, ett som markerte vind/bølgestyrke og ett som markerte "marine life" (sjølivet). "Bølgeflagget" var gult, altså rolige forhold (virket stemte), og "marine life" flagget var lilla som betydde "dangerous marine life". What the heck does that mean? Dangerous marine life? Snakket vi haier, piraiaer eller hva? Noen av oss ble en smule skeptiske. Astrid menter det kanskje kunne være fare for brennmaneter, noe vi i grunn er kjent med hjemmefra (uten at det henger noe lilla flagg på stranda for det). Anyway, vi tok sjansen og badet. Både Haakon og Fredrik pådro seg et par røde merker, men det var mest fordi de ramlet av surfebrettet. Haakon hadde en teori om å suse langt ut i vannet, hvilket fungerte dårlig. Meget dårlig.

Vi så heldigvis ikke noe til noe "dangerous marine life" og etter noen timer på denne nydelige stranda, så det ut til å begynne å regne - så da surret vi oss hjemover.

På vei hjem, stoppet vi og spiste lunsj på Frenchy´s. Frenchy´s er en restaurantkjede i Clearwater området, og du verden så bra (hvis du ser bort fra brusen). Spiste en aldeles nydelig avokadorett med rå tunfisk oppi. Yummi!

Utenfor Frenchy´s fikk vi familien foreviget i denne grande stolen:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar