onsdag 17. august 2011

Min skjønne famile

På tide å presentere familien min:

Ole (mann og far) og disse ordene lyder som musikk i hans ører: ved, motorsag, sykling, fjellet, langrenn, slalom, bading (gjerne naken hvis det passer seg), telttur, bobil, Østmarka, kart, NRK, Aftenposten og naboer.  Disse ordene har han et noe mer anstrengt forhold til: Kjøpesentre, butikker (unntaket her er sportsbutikker), treningssentre kaffebar og Nordmarka. Jævel på husarbeid og vedhogst.

Så er det Haakon. Gutten med stor G. Ansvarsfull ung mann som ble helt forferdet en gang han kom hjem fra skolen og oppdaget at døren var ulåst med nøkkelen i. Han ringte sporenstreks til sin mor (altså meg) og da viste det seg at mor hadde glemt både døra og nøkkelen og mor var glad for at det gikk bra. Haakon var langt fra fornøyd med mors ydmykhet og sa:”mamma, nå må vi snakke alvor,” ringte siden sin far (altså Ole) og sa bekymret: “mamma forstår ikke alvoret her pappa”

Fredrik. Kråka med stor K. Veldig, veldig kul, også i klesveien. Hverdagstøy defineres som hettegenser og Olabukse, mens fintøy defineres som en litt finere hettegenser og en Olabukse uten hull.
Skater (selvfølgelig) og en gang han holdt på med dette i oppkjørselen hjemme falt han og slo seg litt. Han ville gjerne fortelle dette til mor ( ingen detalj for liten i en sånn histore...) og mor sier: ”slo du deg da Fredrik?” hvorpå Fredrik svarer “ja, men det gikk bra. Jeg sa bare: Åh, motherfucker” Det er da du som mor føler at du har gjort en god jobb.

Kari (mor) og disse ordene lyder som musikk hennes ører: kjøpesentre, kaffebar, butikker (inkl sportsbutikker), treningssentre, sykling, langrenn og fjellet. Har et noe mer anstrengt forhold til telttur, bobil, besserwissere, røyking og vekkerklokke.

Her har du oss:



Bildet er tatt i Jotunheimen på starten av vår hytte til hytte tur i sommer.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar