Det hele startet med at jeg fikk en telefon. Han trengte ikke si spesielt mye før jeg skjønte at dette var en spennende stilling. Jeg har trivdes veldig godt med å jobbe med dagligvare, men har likevel savnet storhusholdningsmarkedet nå og da. Etter noen intervjurunder, ble jeg altså den heldig utvalgte, og jeg gleder meg veldig. Når jeg først skal tilbake til storhusholdningsmarkedet, skal jeg til den beste. 1. oktober er jeg på plass som senior kjedesjef i Nortura Proff.
Har allerede hatt glede av å treffe mine nye kollegaer et par ganger og jeg er sikker på at jeg kommer til å trives, for dette virker som et bra team! Dessuten får jeg jobbe med mat og har en drøss med kokker i temaet. Noe så stas.
Nortura Proff gjør også mye bra på sosiale medier, og kan følges på Facebook, Instagram og Twitter. Sjekk gjerne norturaproff.no
Må også slå et slag for deres nye konsept, "stykkevis og delt" som handler om å utnytte ressursene fullt og helt. Ressursene i denne sammenheng er oksen, svinet, lammet osv. For å sitere nettsiden til Nortura Proff: "Bevisstheten rundt det å utnytte dyret har rett og slett blir trendy." Sjekk gjerne stykkevisogdelt.no
Nå skal jeg først ha noen få dager fri - da skal jeg kose meg maks!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar